Over mij

Ted van Haren

Mijn naam is Ted van Haren. Ik ben een deskundige ‘hands-on’ vastgoedman met meer dan 20 jaar ervaring in verschillende vastgoeddisciplines. Als vastgoedmanager bij Postkantoren BV heb ik bij mogen dragen aan zowel de opbouw als het uiteindelijke afstoten van de vastgoedportefeuille. In 2009 ben ik zelfstandig verder gegaan en heb mooie opdrachten kunnen invullen bij bedrijven als SNS, Bruna, Cório en De Kaasspecialist. Ik beschik over een uitgebreid netwerk in de vastgoedwereld.

Een belangrijk deel van mijn carrière ben ik actief in het ondersteunen en adviseren van winkelketens en zelfstandige (franchise-)ondernemers. Daarbij probeer ik zo dicht mogelijk ‘bij de winkelvloer’ te blijven waar het uiteindelijk allemaal verdiend moet worden. Kortom, via een intensieve en persoonlijke benadering tot bevredigende oplossingen komen.

Ook privé ben ik in zekere zin met vastgoed aan de gang. Als bestuurslid van de voetbalvereniging Sparta Nijkerk houd ik mij ondermeer bezig met accommodatiezaken.

Sqcare biedt een no-nonsense oplossing voor al uw vastgoedvraagstukken. Ik licht u in een persoonlijk onderhoud graag het een en ander toe.